Julefrokost med de bedste

Åh jeg glæder mig! I aften skal jeg til julefrokost med mine bedste veninder, den slags som går helt tilbage fra børnehave, folkeskole og gymnasium. Det bliver så hyggeligt.

Det er ikke så tit jeg ser dem alle mere, vi har alle travlt i hverdagen og efter jeg er blevet mor, er tiden til mine veninder blevet en hel del mindre, desværre. Men nu handler det jo heldigvis om kvalitet frem for kvantitet og det er jeg meget taknemmelig for.

Det bliver dejligt med en aften i deres selskab og jeg ser frem til, at kunne spise og sludre uforstyrret. I går var manden til julefrokost med hans gode venner og han kom hjem kl. 5 i morges, lettere beruset… Men nu har han fået lov at sove og så et der vagtskifte!

Heldigvis valgte junior at sove helt til kl. 9 i morges – øh, lækkert! Gør lige det igen i morgen, tak!!

20131221-174439.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s