Nytår

Så er årets sidste dag oprunden og et nyt nærmer sig med hastige skridt! Jeg har altid haft blandede følelser omkring nytårsaften. Det er en festdag, med gode venner og lækker mad, men det er også en dag, hvor jeg altid kigger tilbage. Ikke kun på året der er gået, men på tiden generelt og der dukker mange minder og mennesker op i tankerne. Heldigvis flest gode minder, men der er også sår fra fortiden, som altid dukker op i bevidstheden denne dag.

I dag er det let at være glad og lykkelig, for jeg føler mig omgivet af kærlighed og livet flasker sig for tiden. Men sådan er det ikke for alle og heller ikke mig. Der har været tider, hvor følelsen af lykke lå fjernt og nytårsaften ikke var en fest og sådan oplever de fleste mennesker sikkert livets op- og nedture. Men heldigvis vender lykken for de fleste og man oplever igen kærlighed og nærhed.

Jeg er taknemmelig, for at være en del af denne lille famile og heldig at være gift med verdens dejligste mand og mor til den skønneste lille dreng.

2013 har været et fuldstændigt vidunderligt år og jeg glæder mig til et spændende 2014, hvor hverdagen starter igen lige om hjørnet.

Godt nytår og pas på hinanden.

20140101-154743.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s