Mandag venter

Så er det tilbage på arbejde – i morgen!! Min orlov er slut!

For første gang i 11 måneder, er søndag virkelig søndag, altså dagen inden arbejds mandag… Det er vildt, som tiden er fløjet afsted og hvor har jeg dog nydt det hele. Der har været hårde stunder, men når alle timer og dage lægges sammen, så er der masser af plus på bundlinien. Han har været alletiders selskab, en skøn, nem og evigglad lille fyr.

I morgen skal jeg tilbage på jobbet og fokus skal ændres fra baby til processer og selvom jeg har set frem til det, glædet mig og er fuldstændig klar over, at det er både godt og nødvendigt, så har jeg en klump i halsen i aften…

Lige nu synes jeg omvæltningen er barsk, fra at være sammen hele tiden, har jeg, i hverdagene, kun 4 timer med ham fra i morgen. Det er ikke meget og det forekommer mig næsten urimeligt lige nu!?

Så sommerfugle i maven og en tåre på kinden, er hvad jeg sidder med lige nu, efter evigglad er lagt i seng…

Godnat derude, mandag venter…

20140105-195547.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s