New boots

Fandt disse lækre støvletter fra Mentor forrige fredag, nedsat med 40 pct. og besluttede at kuppe dem til min mangelfulde garderobe… Har længe manglet mig et par, men har ikke lige haft tid til at gå på sko jagt og hader også at jage noget bestemt, det rigtige dukker alligevel først op, når man ikke leder. Det er ihvertfald min erfaring.

Men de fredag skulle vi til middag hos gode venner på Frederiksberg og evigglad blev hjemme sammen med mormor og morfar. Det gav os mulighed for at bruge lidt tid i forretninger og det var ret givtigt for mig, måske endda en smule for givtigt! Igen må jeg konstatere, at jeg har et utrolig talent for at bruge store mængder penge på relativ kort tid. Jeg arbejdede mig effektivt igennem 5-6 forretninger og gik målrettet efter sikre klassiske valg, næsten…. Købte faktisk 2 nederdele også og jeg er en smule spændt på, om de er ligeså brugbare mandag morgen, som jeg vurderede dem til fredag aften…

20140130-191732.jpg

20140130-191750.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s