Fest og følger

I skrivende stund sidder jeg i toget på vej til Århus. Toget slingrer en smule mere, end hvad jeg synes er rimeligt på en søndag med tømmermænd… Og så er der altså langt til Århus!

I går sagde vi farvel til et par af vores rigtig gode venner, de drager til Hong Kong og deres afsked var en fest af den bedste slags.

Vi afleverede evigglad hos mormor og morfar og nød en lækker middag på Ristorante del Fiasco. Vi holdt os absolut ikke tilbage med vinen. Nu var barnet jo ligesom afleveret i andres trygge hænder og så skulle vi rigtig nyde tosomheden (og alkoholen).

Efter en række italienske lækkerier, begav vi os med mætte maver mod aftens højdepunkt… FEST!

Vi havde en hel fantastisk aften med de skønneste mennesker. Jeg sørgede løbende for at skænke mig selv nogle store White Russian – lad os bare sige, at jeg var ret rundhåndet med vodkaen!

Kl. 02.20 lå jeg i min seng, som absolut ikke stod stille. Åh, hvor havde jeg dog bare glemt hvordan dagen efter en god fest føles. PYHA!

Og så er en tog tur til Århus absolut ikke på ønskeslisten. Men to dejlige mennesker blev sendt afsted med maner og manden og jeg fik tid til at danse, kysse og sove og det hele er søndagens kvalme og sløvhed værd!

20140202-202916.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s