Lørdag er morgenhår

Eller det er denne lørdag ihvertfald for os, for evigglad er syg og så er der dømt seriøst indendørs hygge!! Jep, af den helt rigtige slags, med morgenhår og blødt tøj på madrasser med tæpper på gulvet, pandekager i maven og lasagne i ovnen…

Og trods snot, hoste og det klynkeri der naturligt følger med, er det faktisk en rigtig hyggelig dag for vores lille trekløver. Vi tumler, krammer, sover lidt og nægter at rydde op før i morgen – og det er faktisk næsten mediterede for et ordensfreak som mig, at ignorere vasketøj og opvask til fordel for nærhed og kvalitetstid med mine to ynglings!!

Det må jeg huske at gøre mere ofte, for det er da den bedste måde at tilbringe sin lørdag.

20140208-173203.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s