Blå mandag

Det er som om dagen er lidt dejligere, livet er lidt skønnere, folk er lidt gladere, København er lidt smukkere og så er det endda en mandag i februar – men det er hvad sol og blå himmel gør ved sjælen!!

Jeg har i dag været den heldige indehaver af solstråler lige midt i mit blege, glade ansigt og det er noget jeg kan li! Det var sgu lige før jeg fløjtede på vejen hjem, men det kunne måske have ødelagt mine med-pendleres eftermiddag, så jeg tøjlede min lyst og nynnede indvendigt i stedet.

Men nu er jeg sikker på at solen ikke har glemt vores lille grå-brune land og at det derved ikke skal være mørkt i al tid og evighed. Foråret er på vej…

Isen er smeltet og det var endda ikke engang helt mørkt da jeg var hjemme fra arbejde!!

20140210-200333.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s