Skærm meditation

Når alle dagens gøremål er hakket af (arbejde, madlavning, fodring af meget sulten tumling, nat-klargøring af og nat-læsning for meget livlig tumling, oprydning på bord og gulv og endelig kaffe brygning) og røven langt om længe dumper ned i det fortrukne sofahjørne, så kaster vi os ofte over den fortrukne form for aften meditation – skærmaktiviteter! Og ikke nødvendigvis den samme skærm, nej oftes et TV, som ingen af os rigtig ser alligevel og så en computer i mandens hjørne og iPhone i mit hjørne og så er der ellers bare dømt aften hygge i bedste ego stil!!

Men jeg skal ærlig tilstå, at jeg har det helt fint med den slags aften sysler og bevares, det er da heller ikke hver aften der ender på denne måde. Der er da aftener, der ender på gammeldags hygge facon med kaffe og dialog i samme hjørne, uden skærm lys i hovedet!

Jeg synes at det er vildt, at tænke på hvor meget denne iPhone har ændret mit online behov. Hånden på hjertet, jeg fixer flere gange dagligt og er afhængig af diverse sociale medier – er det for meget? Eller er det bare tiden hvor folk uden en facebook profil, anses for at være sære og dem som ikke kender instagram er på grænsen til fortabte…

Tit tænker jeg over hvorfor vi bruger så meget tid på at skrive, læse og dele vores liv og tanker med hinanden! For mig startede det med et ønske, om at føre en slags dagbog om vores familie liv og nu er jeg blevet glad for også at læse om andres liv og oplevelser – det er absolut hygge tid for mig.

Min pointe er nok bare, at det er okay med en masse net-fix’eri, så længe man husker, at lukke for boksen og se folk i øjnene også. Vores husaftale er således, at vores ansigter ikke belyses af iPhone, iPad og computer, når V er sammen med os. Når han forsøger at pludre noget fortsat uforståeligt til os, skal han ikke se op i ryggen på en Apple dims!

Godnat fra sofahjørnet!

20140218-215012.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s