Sidste fredag

Jeg har slet ikke fået nedfældet nogle ord om min fridag sidste fredag, årh det var så dejligt med en laaaang weekend i selskab med de to bedste!

Vi startede dagen med en udemærket brunch på SULT – et rigtig godt valg, når man medbringer en potentiel mad-kastende lille fyr (han sad så pænt – sand englebasse) for små gæster er meget velkommen der og menuen byder på favoritter til alle størrelser! V spiste pasta vendt i pesto, ost, frikkedelle, melon, brød, appelsin og ikke så lidt smør – JEP han spiste non-stop i over en time og det betød at vi også sad og spise længe, skønt! Kun én gang blev en halv bolle, iklædt tandtykt smør, kastet farligt tæt på en forsvarsløs mand, som cruisede buffet’en i lykkelig uvidenhed om angrebet…

Med fyldte maver vandrede vi mod magasin, hvor missionen var en mini-a-ture jakke til V, hovedpersonen var dog mere interesseret i at kigge på sandaler…

Men efter han var kravlet ud på egne eventyr, med sin far halsende efter, fik jeg købt jakken og vi kunne komme ud af Magasin og få pakket mini shopper ind i sin voksi til en velfortjent og tiltrængt lur. Manden og jeg gik hjem med solen i vores glade hoveder hele vejen!

20140222-224143.jpg

20140222-224311.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s