Fastelavn søndag

I dag var det fastelavn og V var halvt udklædt som drage (dragten måtte vige for flyverdragten) og så, med store øjne, på tøndeslagningen, mens han spiste en bolle med kolde små fingre… Gid fastelavn var en sommer begivenhed!

Men ak, det er koldt at være vidne til at katten bliver slået af tønden og herefter dele kaffe og fastelavnsboller med naboerne, men det er også hyggeligt og børnene elsker det virkelig! Den lille pige, der i dag blev kattedronning i dette kongerige, var så stolt da hun blev kronet og så er det altså kolde fingre og røde kinder værd. Alle de store havde slået godt og grundigt på tønden og da det blev hendes tur, svingede hun forsigtigt battet og ramte tønden med et lille bitte bumb og bang, så røg bunden ud…. Fantastisk! Ih, gid livet flaskede sig ligeså retfærdigt i de voksnes rækker…

I godteposen var der også balloner og de bragte glæde hele søndagen hjemme hos os.

20140302-210653.jpg

20140302-210701.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s