Første (næsten) hverdagsuge…

Så er det søndag og V’s debut i pasningslivet er vel overstået! Det er gået så godt og nemt, vores lille trold er bare så glad og spiste både frokost og sov middagslur derovre inden onsdagen var gået. Det er åbenbart godt gået, ifølge vores børnepasser…

Men trods godt humør og god stil fra den lille fyr, sneg der sig alligevel en forkølelse og en øjenbetændelse med hjem om fredagen, så det har holdt os lidt med selskab hele weekenden (læs; snot og øjensnask tørres væk hver halve minut til stor frustration og højlydte protester fra mini).

Udover denne ubudne gæst, har vi også haft inviterede gæster fra Jylland, som har nydt godt af V’s natteroderi og højlydte udskejelser, tænker ikke de skal have børn lige med det samme, det var absolut ikke god reklame!

Men med trætte kroppe og sorte render under øjnene, har vi holdt tempoet i weekenden og været ude og spise begge dage, gået lang tur og besøgt den Blå Planet, som i øvrigt var ret skuffende, til gengæld koster det 150 kr. at komme ind…

Nu er de inviterede gæster taget hjem og tilbage er tre trætte pus og to påtrængende betændelses typer – ÆV!! Det betyder at V ikke kommer i pasning i morgen og at ugen starter i underskud…

20140309-164555.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s