Snot snot snot

Sidste uge var helt perfekt, fin start på pasningskarrieren, glad og tilfreds dreng!! Torsdag – lidt løbenæse, men ikke noget at bemærke, fredag – snask i øjet, fredag aften – feber, SNOT SNOT SNOT og øjenbetændelse… Åh nej!!

Weekenden gik med at tørre mini om næsen og dryppe hans øjne og for at sige det mildt, så synes han ikke godt om nogen af delene… Efterhånden som weekenden skred frem blev han mere og mere rød under sin lille næse og bare synet af papir fik ham til at græde… Suk!! Det er bare bagsiden af mor medaljen at tage sig af den slags!

Nu er det tirsdag aften og han har stadig en smule feber og derfor er en dag hos børnepasseren i morgen, desværre ikke en selvfølge. Heldigvis er manden hjemme i morgen også, men derefter starter hverdagen og jeg er ikke vild med at give ham en hel dag i pasning torsdag, hvis han heller ikke kommer derover i morgen… Årh, altså hvornår slutter denne snot sæson!!

20140311-203941.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s