Terminsdato + 365

Hov, i dag er det præcis et år siden, at jeg havde terminsdato og sad og kørte jordbærkager ind i min store vandfyldte gravide krop og savnede mine ankler og drømte om at min lille stædige baby ville flytte i egne lokaler… Jeg var heldigvis lykkelig uvidende om, at der skulle gå yderligere 12 dage og at hverken zoneterapi eller guldøl kunne lokke ham ud i dagslyset.

Og jeg vidste ligeså lidt om alt det der fulgte med sådan en lille fyr, ømme bryster, smerter ved amning, interval søvn, nattesved, konstant angst for at der er noget galt med vidunderet, vuggedød og andre rædselsfulde tanker og smerter.

F**k der er sket meget siden og tiden er fløjet med skræmmende fart…

Vi har lært meget det sidste år og noget siger mig, at det hele kun lige er begyndt. Nu begynder opdragelsen, vi forsøger at lægge ansigtet i de rette folder når han kaster med maden, slår os i hovedet, piller ved billeder og vi er lige så begejstret som han, når han undersøger, udforsker og opdager nye ting.

For tiden hitter tøjklemmer og hestevrinsk!

20140311-205919.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s