Hip Hip Hurra

Så rundede vores lille glade fyr sin første fødselsdag – han har klaret de første 365 dage helt fantastisk og er klar og frisk på at indtage  sin næste fase som tumling!!

Det er nu meget tydeligt for hans forældre, at vi ikke længere har en baby i huset, men en lille dreng, som er tæt på at tage de første skridt, bliver hidsig når han ikke får sin vilje og selv kravler op af trappen imens han hele vejen siger “op op” – det er helt utroligt hvad den lille fyr har tilegnet sig af færdigheder siden han for et år siden flyttede ud af maven.

Vi fejrede ham både lørdag og søndag! Lørdag var hytten fyldt med gode venner og søndag havde vi familien samlet og der blev flaget og sunget – den første fødselsdag er noget ganske særligt og det var skønt at se ham “sole” sig i opmærksomheden!

Da jeg lagde ham i seng, blev jeg helt rørstrømsk og kneb faktisk en lille tåre… Ikke fordi noget er sørgeligt, men fordi det er så smukt og overvældende, at være mor til denne lille vidunderlige skabning og jeg er oprigtig taknemmelig for, at lige præcis han gemte sig i min mave og at jeg hver dag får lov at se ham smile og holde hans hånd når han skal sove.

Det lyder måske kvalmende for meget, men jeg er bare lykkelig og møg forelsket i min lille familie og evig glad fordi jeg er så heldig, at have så meget kærlighed i mit liv! (Så tager vi den om den manglende nattesøvn en anden dag)

20140324-201232.jpg

20140324-201248.jpg

20140324-201303.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s