Svær ventetid

I øjeblikket bruger jeg en hel del tid på at vente, vente, vente…. I næste uge skal der gennemføres en fyringsrunde på mit arbejde og jeg må erkende, at ængstelsen for at miste mit job har indhentet mig! Jeg kan slet ikke overskue at skulle at stå uden job, det er absolut ikke den plan jeg havde lagt for 2014…

Men sådan er livet og der er ikke andet for end at stå det igennem og nu er ventetiden heldigvis snart forbi, for på mandag går det løs. Og det kommer vist nok til at foregå på den rigtig ubehagelige måde (jeg ved slet ikke om der findes en god), hvor vi alle skal sidde og vente på at blive prikket – ÅH, det er næsten umenneskeligt og det er faktisk hele denne pine der er værst for mig!

En anden ting er, at jeg er så glad for mit job, jeg vil slet ikke af med det og det er dybt frustrerende, at jeg hverken kan gøre fra eller til, tiden skal bare fordrives og næste uge bliver et mareridt for mine kollegaer og jeg. Det er fandme lige til at få rynker i panden af og jeg bebrejder min arbejdsgiver hvis de bliver siddende efter næste uges “eventyr”…

Så 4 dage mere med en stor, fed, baskende flagermus i mellemgulvet er i vente…

20140326-200157.jpg

3 responses to “Svær ventetid

    • Tak, det er jeg glad for at du har lyst til og i lige måde 🙂 Ja, det er ikke lige den fedeste weekend, men heldigvis er afklaring lige om hjørnet – uvished er det værste! God weekend til dig også!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s