2 stik og så weekend

I morgen skal lille V vaccineres og det er aldrig en fornøjelse. Denne gang er det manden der tager ham til lægen og hjemme venter mormor og morfar til at kysse og kramme ham hele dagen og så må vi se hvornår feberen sætter ind… Hm, sikkert hele natten!

Men det er en hård afslutning på en lang og hård uge, som jeg glæder mig til at vinke farvel til i morgen, hvor weekenden endelig starter.

Der hersker en mærkelig stemning på arbejdet, vores afdeling skal splittes i atomer og det viser sig allerede ved, at folk så småt er videre. Cheferne er enten videre til deres nye afdeling eller degraderede til samme niveau som os andre dødelige og der hersker en lidt trist stemning, samtidig med at folk er optaget af og spændte på deres fremtidige rolle og afdeling.

Jeg skal flytte over til min nye afdeling i påsken, så efter ferien skal jeg møde op et nyt sted, heldigvis får jeg mange kendte ansigter omkring mig og det er jeg faktisk ganske tilfreds med.

I weekenden skal vi INTET andet end at spille bold med lille manden og det er intet mindre end FANTASTISK.

20140403-212854.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s