Påske ferie

Endelig er den længe ventede påske ferie – årh, hvor har jeg bare glædet mig SÅ super duper vildt meget!!

Fredagen på arbejdet blev brugt på at pakke mine dimser og dutter ned i en flyttekasse og sætte labels på skærm mv., for mens jeg fejrer påsken, kommer der nogen og flytter min arbejdsplads en smule nordpå, en kilometer for at være hel præcis! Det bliver mærkeligt at skulle møde op et nyt sted efter påsken, men jeg glæder mig!

I morgen kommer min veninde med hendes lille søn og så skal børn og sol bare nydes i gården og nogle hårde uger på arbejdet skal druknes i kaffe, hygge og dejligt selskab – det bliver skønt at skyde ferien igang med den udsigt.

God weekend!

20140411-201358.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s