En af de weekender

Vi har haft en af de weekender hvor alt bare klapper, vejret er perfekt og humøret er højt – det er bare skønt!

Lørdagen startede med picnic i selskab med mødregruppen i Søndermarken. Jeg havde naturligvis medbragt en bold til junior og han nød at lege på græsset i forårets solstråler. Efter hyggeligt selskab med søde mødre og dejlige børn, dragede vi mod Zoologisk Have og mødtes med manden.

Vi fandt en hyggelig krog på en lille græsplæne og spiste vores frokost og derefter gik vi på opdagelse i haven. Mini var mest interesseret i girafferne og hestene og alle de dyr siger forresten “vuf vuf”… Efter nogle gode og varme timer i Zoo traskede vi hjem af med solen i nakken. Resten af eftermiddagen hyggede vi med madlavning (jeg ved det næsten er kvalmende, men det var altså ren hygge i sin reneste form), vi fortsatte sommerstilen og spiste rødspættefilet med en grøn lækker salat og nå ja, jeg nåede også lige en løbetur… Åh, hvis alle dage forlød på denne måde, ville jeg næsten ikke kunne holde mig selv ud! Haha, men det er dejligt at nogle dage forløber som et afsnit af en amerikansk “after school special” og det gjorde denne dag altså.

Søndag var ligeså nem og dejlig! God kaffe og en ostemad på Lagkagehuste i selskab med en dejlig veninde og efterfølgende fik jeg selskab af manden og barnet. Vi gik en lang tur på Vesterbro og spiste frokost på The Laundromat Cafe. Søndagen sluttede med leg i gården, lasange og en meget træt lille fyr.

Gid alle weekender kunne være så fyldt med solskin og solstrålehistorier!!

20140428-095914.jpg

20140428-095930.jpg

20140428-095959.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s