Berlin – Lønstrup – Rom – Vietnam

Disse destinationer er for tiden på tegnebrættet når vi taler det kommende års ferier… Og findes der noget bedre end at cruise rundt på nettet og søge informationer og de steder man gerne vil besøge – åh jeg elsker det! Er virkelig noget af en dagdrømmer og derfor er det ren guf for min sjæl, at planlægge ferier!!

Berlin er faktisk i kassen, så her mangler jeg bare at lave et “spisekort”, altså en oversigt over spændende og lækre restauranter i Berlin, som også har en snert at børnevenlighed på menuen – for den lille fyr skal med denne gang. Jeg ved ikke noget værre end at rende forvirret rundt, når sulten melder sig ( i form af en meget utilfreds ung mand) og så ende med at vælte ind et tilfældigt sted og muligvis risikere et kedeligt måltid – vær’ forberedt!!

Vi har lejet en lejlighed tæt på Brandenburger Tor sammen med nogle venner. Det bliver ren hygge, helt nede i harehøjde, byen skal bare nydes og der skal være tid til at både store og små kan hygge og strække ben. Vi tager afsted den 5. juni og kommer tilbage igen den 8. juni. Så har vi lige 2. pinsedag at pakke ud og lade op til endnu en uge.

Sommerferien byder på en mini “Danmark rundt” – det bliver noget med Odense – Henne Strand – farmor & farfar – Lønstrup. Vi har lejet et sommerhus i Lønstrup sammen med vores naboer og gode venner. Jeg har vist tidligere afsløret, at jeg er meget begejstret for Vesterhavet og jeg vil gerne til kysten hver sommer. Denne gang bliver det Lønstrup og planen er god mad, afslapning, gåture og leg med junior og naboen datter (4 mdr. yngre) – det bliver en fest!!

Rom er en date der har taget overhånd og som på nuværende tidspunkt udelukkende eksisterer i mit hovedet og så nu, her på bloggen også. Jeg kunne mægtig godt tænke mig et par døgn alene med manden og planen er altså en tur til Rom fra fredag til søndag, mens lille V kommer på ferie hos mormor og morfar – men nu må vi se!

Vietnam er vores drøm af en familieferie og planen er at det bliver vores januar-get-away!! Men der er en del der skal undersøges endnu, så denne har jeg stadig ikke så godt styr på – men jeg glæder mig allerede!

At rejse er at leve, var der engang en klog mand der sagde!!

Åh, bare den danske sommer bliver som sidste år…

20140504-194527.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s