Kjolen…

Jeg er på jagt efter kjolen! Jeg-har-lyst-til-at-danse-til-den-lyse-morgen-kjolen….Det må ikke være den slags kjole, der kræver korset eller kun er klædelig, hvis jeg ikke spiser hele ugen før kroppen skal skrues ned i den – det gider jeg ikke mere. Jeg skal have det dejligt i den og den må meget gerne være lang, så behøver jeg ikke at have stiletter på hele natten… Kan ikke så godt lide mine bare ben i flade sko, de er for korte…

Så, bevæbnet med disse krav og fuld at optimisme, har jeg i dag gennemsøgt nettet og købt 4 kjoler, som sikkert alle ryger lige direkte tilbage igen, men jeg skal jo starte et sted. Kjolen skal bruges til et bryllup sidst i juli og med min kjole-karma er det absolut ikke for sent at starte jagten nu.

Jeg er bare ikke den slags pige der nemt finder kjoler, for at være ærlig, så har jeg det bedst i jeans og et par stilletter! Kjoler driller, glider rundt, glider op og er på mange måder upraktiske og så kan de ofte ikke vaskes i maskinen og det koncept er jeg generelt imod… Men jeg ville ønske, at jeg elskede kjoler, for det er så fint og giver en meget mere varieret gardarobe, men suk og ak, mit skab er fuld af jeans. Ofte føler jeg mig altså ikke tilpas i kjoler og jeg er slet ikke til blonder og silke (som ellers er SÅÅÅÅÅ fint…), men det ser bare ikke rigtigt ud på mig. Selvfølgelig har jeg enkelte kjoler, f.eks. den lille sorte, som altid trofast kan rede en tøjkrise, men den dur ikke til et sommerbryllup.

Men bryllup betyder kjole og heldigvis elsker jeg bryllupper og derfor skal den kjole altså bare støves op og så er shopping fra sofaen heller ikke så tosset. So let the game begin…

20140505-203045.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s