En ny start

Onsdag er Villums sidste dag hos hans private børnepasser og det er en smule vemodigt. For selvom vi er utrolig glade for, at han endelig skal starte i vuggestue, så er det også lidt mærkeligt at sige farvel til Heidi, som har passet så godt på vores guldklump i næsten 3 måneder.

En anden ting er, at Villum nu skal til at lære et helt nyt sted at kende, nogle nye voksne og nogle nye rytmer, lyde og en meget større mængde børn. Det bliver spændende og jeg håber han bliver glad for det valg vi har truffet på hans vegne, vuggestue frem for dagpleje.

Vi har valgt vuggestue til ham, fordi vi tror at han vil trives bedst med flere børn omkring sig og at en vuggestue kan tilbyde ham nogle oplevelser og muligheder, som en dagpleje af gode årsager ikke kan.

Han skal starte i en integreret institution, hvor vuggestue og børnehave er adskilt både indendørs og udendørs. Der er fire stuer i vuggestuen og de har en dejlig stor legeplads. Samtidig ligger institutionen kun 5 min. gang fra vores hjem og det betyder utrolig meget i hverdagen.

Så en spændende uge venter.

20140512-221038.jpg

20140512-221051.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s