Hård fritid…

Mor drevet til vanvid og total udmattelse af 1-årig glad og krævende tumling… Det er hvad der karakteriserer denne uge herhjemme.

Villum er startet i vuggestue og denne gang er det mig der har fornøjelsen af indkøringen, noget jeg faktisk har glædet mig rigtig meget til og det er også rigtig hyggeligt. Han nyder at lege med de andre børn og ligner en flækket træsko når der skal synges og spises. Alt i alt går det bare som smurt, men når vi går derfra, så ændres tonen markant! Han har de vildeste humør svingninger, nægter at sove, selvom om han helt tydeligvis er træt og det ender i gråd – rigtig meget gråd og det har han aldrig gjort før. Mit løvemoder hjerte brister, for det gør mig ked og frustreret at han bliver så ulykkelig…

Men nu i skrivende stund, sover han for første gang i vuggestuen, efter at have været på tur i Søndermarken og indtager 3 portioner ærtesuppe, har den søde pædagog netop informeret mig om og det er så dejligt at høre.

Så nu vil jeg skynde mig ud og nyde freden og solen, inden jeg skal hente guldklumpen!!

Lige et par billeder, et fra i morges og et på vej hjem fra vuggestue i går, da alt stadig var lutter idyl i barnevognen!20140521-122124-44484690.jpg

20140521-122125-44485061.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s