Hjemme igen

Så er jeg hjemme igen, den lille fyr er stadig ikke på toppen og vil helst klistre til sin mor hele dagen. Han vil ikke rigtig spise noget, så i et forsøg på at få noget foder i ham, lavede jeg havregrød med jordbær og sukker, det røg sgu ned, så nu ligger han og bobler på fuld mave i sin vogn.

Og så har jeg jo mulighed for at blogge, læse andre blogs, netshoppe, planlægge ferie og andre vigtige overspringshandlinger, som står i vejen for at bevæge kroppen ovenpå og lægge tøj sammen – for guderne skal vide, at vi har vasket meget tøj herhjemme de seneste 4 dage… Siden virus ramte os fredag aften, har jeg erfaret, at det åbenbart er almen viden blandt småbørns forældre, at de ofte får en såkaldt rotavirus, når de starter i vuggestue… Hvorfor er man hele tiden på bagkant med den slags viden i moderskabet, tænker ind imellem at jeg bliver en ren Einstein med nr. 2 – sådan en type, der ved det hele og derfor altid reagerer roligt og fattet (Yeah right…!!)

Nå men, denne virus er åbenbart en form for velkomstpokal til den lille, en sand mandomsprøve og derefter kan de forhåbentlig klare en smule mere… I aften serverer vi risengrød til den lille patient, det plejer altid at glide ned, især med en smule kanelsukker og ja, jeg ved godt det med sukker sikkert er bandlyst i mange ordentlige hjem – men alternativet er at han ingenting spiser og det er altså meget værre i mit muligvis forskruede hoved.

20140528-130530-47130801.jpg

2 responses to “Hjemme igen

 1. Dumme mavevirus 😦 – Luca, min søn, har også lige været igennem sådan en omgang – ØV !
  Dejligt at du har fået lidt mad i ham – det må betyde at det går den rigtige vej. Rigtig god bedring ham, han ser så sød ud 🙂

  Mange hilsner
  Camilla
  by holm // http://byholm.bloggersdelight.dk

  • Tak for din tanke. Ja, det er rædsomt med sådan en virus og det værste er, at jrg nu er nervøs for at den også har fået ram på mig 😦

   Din søn ser også rigtig dejlig ud 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s