Øv med øv på

Så skete det i går, at jeg blev svimmel og fik lidt kvalme og ondt i maven…, så måske har Villums hjemmebragte virus alligevel fået ram på mig også! Åh, jeg håber så meget, at det ikke ender med opkast, for jeg hader virkelig at kaste op (hvem fanden gør ikke det..!?)

Det hele bliver ikke bedre af, at manden senere i dag har planer om at drage til Silkeborg og løbe hele weekenden. Mig alene med den nu meget friske krudtugle, er virkelig ikke en særlig rar tanke lige nu, hvor jeg bliver svimmel bare af, at bukke mig ned og snøre hans sko, åh SUK – der burde være forbud for virus om at hoppe på moren.

Jeg har virkelig ondt af mig selv, det er bare dårlig timing!

20140530-112432-41072768.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s