Hysterisk lækker weekend

Efter en uge med diverse kropsvæsker, bunker af ildelugtende vasketøj og en slatten og pylret lille dreng, er belønningen den perfekte weekend – og det har vi netop haft – jep, alt flaskede sig!!

Manden tog til Silkeborg lørdag morgen og jeg var heldigvis frisk, så slap med skrækken, tak for det. Og det var jeg virkelig lettet over, for både V og jeg led af sofa-kuller af den værste art. Vi var simpelthen så møg trætte af at se på vores lejlighed indefra, at vi besluttede os for, at bruge så meget af weekenden som muligt ude… Og heldigvis gav solen os lige lidt medvind der, ikke helt ligegyldigt.

Lørdag begav vi os til Østerbro og mødtes med en veninde og hendes søn, som er jævnaldrende med Villum. Vi hyggede os på trafiklegepladsen i Fælledparken og Villum spiste sin madpakke mens han legede med sand, det er altså noget rod, men hva! De skal jo have lidt skidt indenbords, adder… Da begge unger flere gange havde udvist dårlig opførsel, i form af pludselige og ofte uforklarlige raseri anfald, besluttede vi at vende snuden hjemad.

Jeg håber virkelig det er en fase med de hysteriske anfald, vi kan da umuligt have avlet sådan en hystade… (I hope…!??) Det er ikke med stolthed at arvingen slæbes gennem Fælledparken, fuldstændig hysterisk og skrigende, baskende med arme og ben, ak ak… Jeg bevarer roen og sender overbærende smil til de forbipasserende og trøster mig med, at venindens søn udviser samme uforklarlige opførsel!

Nå men bortset fra det, så var han et englebarn resten af aften og lagde sig pænt til at sove halv otte, tjek – lørdag aften alene, endelig og jeg falder i søvn til Barneby, ahhhhmeeeen altså, jeg forstår at få det bedste ud af en lørdag aften…

I dag har vi spist brunch på Laundromat med min veninde, som også er Villums gudmor. Bagefter hyggede vi et par timer på en legeplads og gik så en lang tur, hvor den lille fyr sov og derved gav os mulighed for uafbrudt samtale og sol på de hvide ben, så skønt. Naturligvis skulle han lige forstyrre idyllen med et enkelt raseri anfald, men jeg tog det med ro, oprejst pande og ungen under armen…

Alt i alt, en fantastisk weekend, alene hjemme med Villum. Nu glæder jeg mig til manden kommer hjem…

20140601-203254-73974725.jpg

20140601-203254-73974247.jpg

20140601-203253-73973840.jpg

20140601-203254-73974978.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s