Onsdag er midtvejskrise

Det er midt uge og morgenen startede med en tøjkrise af den værste slags. Pudsigt nok, ramler det ofte sammen med de dage, hvor der er kommet 5 kilo og sneget sig på min krop i nattens mulm og mørke!!? Hvad sker der for, at ens krop nærmest kan hæve som bolledej fra den ene dag til den anden… Jesus, det er frustrerende!

De bukser, som sad fint i mandags, er nu krympet og strammer alle de forkerte steder og elendigheden stopper ikke her…

Nej, for håret bestemmer sig ligeledes for at gøre sig selv helt umulig og opfører sig elektrisk og klasket, arghh!

Og når man endelig finder noget kluns man kan komme gennem dagen med (mest havde jeg lyst til at tage en sort affaldssæk på) og går ned for at spise morgenmad (som man egentlig har mest lyst til at fornægte sin morgen tykke onsdags krop) og beklager sin ulykkelige fysiske kageform til manden, responderer han med – “skat, du ligner da dig selv” – øh, jeg ligner en forstørret cupcake for helvede da!! Hvis det er hverdagsformen, så skal jeg da huske at dreje fra på vej til arbejde og hoppe direkte i kanalen (flyder alligevel ovenpå med dagens mavebælte) Åhh, dumme udspekulerede kvindekrop…

Det er åbenbart kun kvinder der vågner op og oplever disse dage…!

F**k det, jeg tager striber på…

20140618-101221-36741242.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s