En lang uge

En ret så lang uge i det lille hjem er ved at gå mod enden og tak for det, for weekend er i særdeleshed tiltrængt denne gang!

Søndag aften fik Villum feber og det betød en hjemme dag mandag, hvor det lille pus havde 40 i feber og nægtede at indtage hverken vådt eller tørt, selv en is rystede han på hovedet til.

Jeg synes selv jeg tager feber forholdsvist roligt, men som førstegangsmor, er man nok lidt oftere i tvivl om hvornår en fagperson bør inddrages. Men da han begyndte at få knopper over hele kroppen valgte jeg at google det og det kan altså medføre flere bekymringer end hvad godt er. For på google er feber og knopper = menigitis og det fik altså denne mor til at ringe 1813, bare lige for en sikkerheds skyld.

Inden dette var mine svigerforældre kommet og tak skæbne, det var jeg glad for. Svigermor sørgede fluks for at smøre nogle madder til mig, som var minutter fra at gå sukkerkold. I min bekymring for Villum havde jeg glemt alt om basale behov.

Den rare dame i 1813 telefonen, bad os tage til Hvidovre Børnemodtagelse og få vores lille fyr tjekket og så blev jeg altså lidt urolig…. Så afsted med svigermekanikken og et 40 grader varmt barn til Hvidovre.

De er bare så skide søde på Hvidovre og det gik heldigvis ret stærkt. De udelukkede hurtigt menigitis og gav ham en panodil, så han kunne slappe lidt af.

Dagen efter faldt feberen stille og roligt, men han fik flere og flere knopper og lignede tirsdag aften et månelandskab på kroppen. Farfar og farmor blev til og med onsdag og torsdag tog mormor og morfar over – HURRA for bedsteforældre!!

Torsdag var han feberfri og knopperne er på retur. Vi ville faktisk have sendt ham i vuggestue i dag, men da jeg ringede i går fortalte pædagogen mig at de havde Roskilde-syge… Øh, nej tak! Så i dag holder han fri med mormor og morfar.

Bare for at gøre ugen endnu længere har jeg også haft to arrangementer med mit arbejde. Ikke at det ikke er hyggeligt, bevares det er det. Men med interval søvn, feber-klister barn og gæster hele ugen, er det bare lidt hårdt.

Så nu, weekend!

Af respekt for mit barn er billedet fra før feber og knopper 😉 20140627-130024-46824865.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s