Det muntre køkken og andre uhyrligheder

Før Villum blev født, var jeg fuldstændig overbevist om at vores hjem ALDRIG skulle fyldes med alt det der skrækkelige farvestrålende legetøj… Ikke fordi jeg ikke ville han skulle have lov at lege med det, men fordi det ikke passede i mit rydelige feng shui hjem. Jeg var helt sikker på, at jeg ville tage rædslerne frem om morgenen og rydde dem pænt af vejen, når purk’en var lagt i seng.

Det ved jeg nu er utopi i sin reneste form. Uhyrlighederne er blevet fast inventar i vores stue og jeg har sågar tømt et par hylder med mine elskede bøger, så der er plads til Villum legesager. I går købte vi et køkken i IKEA til ham, da han var meget glad for dette, da vi besøgte nogle venner.

For ikke helt at miste min oprindelige tanke og ønske, forsøger vi at finde legesager, som ikke er totalt afskyelige. Brio gåvognen og Bobles er gode eksempler på legetøj, som ikke skænder hjemmet totalt!

Nå, men min pointe var sådan set blot, at man ikke aner hvad de unger bringer med sig og at man ikke ønsker at deres leg skal gå alt for meget på kompromis med moderens ønske om et stilrent hjem… 20140714-100820-36500619.jpg

20140714-100820-36500995.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s