Sommersnue, eller noget!

Jeg er hjemme i dag, fordi jeg er stoppet i næsen og har ondt i halsen – arghh, hvor er det dog bare irriterende! Vi tager på ferie på lørdag og jeg vil bare rigtig gerne være frisk.

Med hensyn til snuen, så ved jeg ikke rigtig om det er allergi eller en rigtig forkølelse, men eftersom jeg nu har haft stoppet næse i 5 uger, tænker jeg allergi… Men nøj, hvor er det træls, at føle sig træt og sløv hele tiden og hvor er det bare frygteligt ikke at kunne lukke munden mens man spiser og være ved at kvæles når man kysser, fordi der ikke er hul igennem næsen.

Det hele bliver ikke bedre at at nattesøvnen i øjeblikket er udfordret af varme og en lille fyr, som vågner mange gange også pga. varmen og derfor ender i vores seng, hvor han fylder det meste.

Og så klister vi altså bare alle tre og jeg vågner flere gange, fordi min næse er helt stoppet og mine læber er helt udtørret. Samtidig ligger jeg på kanten af sengen, fordi Villum ligger modsat, med sit hoved på min pude og sine fødder i mandens hoved… SUK!

Så nu glæder jeg mig til køligere nætter og luft i næsen.20140730-130700-47220226.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s