I sandkassen!

Vi nyder stadig livet i Lønstrup og dagene går bare alt for stærkt (hvorfor er det altid sådan når man har fri!!!!??).

Nå, men i dag har vi været en tur på Rubjerg Knude og det var noget de små kunne li’ – en kæmpe sandkasse og masser af plads at løbe på. Villum var sej (total objektiv mor…) og gik næsten hele vejen fra bilen, op af sandbankerne, ned af sandbankerne og hele vejen tilbage til bilen. De små trætte stænger måtte hvile to en halv time i klapvognen efterfølgende.

Normalt er jeg ikke super begejstret for sand, men det er altså noget helt andet når det er i denne størrelses mængde. Udover at det er helt utrolig flot, så lokker sand i de mængder ens barnlige side frem. Da jeg løber ned at sandbanken i dag, er jeg 8 år igen og tilbage i barndommens lykkelige verden, på campingferie med hele familien og min bror og jeg løber hånd i hånd, hvinende ned af bankerne – dejlige minder!

Nu er jeg tilbage og denne gang med min egen lille familie og det er helt specielt at se sin søn løbe i de samme spor, som jeg selv har gjort 25 år tidligere. Omgivelserne har dog ændret sig, havet har ædt en del af kysten og taget bygninger med, men følelsen er den samme.

Jeg mener også jeg nævnte dette forrige sommer, da vi også besøgte Nordjylland, men området heroppe har en særlig plads i mit hjerte og jeg føler mig på en måde forbundet med stedet. Min morfar er født heroppe og han elskede at komme her og jeg kan bedre huske ham når jeg er her.

Måske er stedet her bare noget særligt, vi nyder ihvertfald altid at være her!IMG_9430.JPG

IMG_9431.JPG

IMG_9437.JPG

IMG_9433.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s