Sommerferie #2

Så er vi hjemme i de vante rammer igen og i morgen er det op og afsted – hverdagen er tilbage og det er også okay, dog har jeg altid haft det en smule anstrengt med mandag efter en ferie… Men man skal jo bare lige i gang igen!

Vi kan se tilbage på en virkelig dejlig ferie i selskab med gode venner og familie og omtrent 1013 billeder der skal redigeres, det er jo helt blæst så mange billeder man tager med et digitalt kamera, men hva!

Vi kom hjem i går og har nydt dagen i dag hjemme, vejret har ligesom ikke fristet så meget til udendørs aktiviteter. Villum og jeg var dog ude og hoppe i vandpytter en halv times tid i formiddags og det var også ganske hyggeligt, indtil han hoppede i sandkassen… Vådt barn og sand er ikke lige min favorit sammensætning, men barnet var lykkeligt.

Men ellers har der været gensyns glæde med vores egen seng, vores kaffemaskine og dublokassen. Det første læs vasketøj er kørt gennem maskinen og alle tasker er tømt og klar til næste tur. For det bedste ved en endt ferie, er planlægningen af næste getaway…

Lidt billeder fra vores sidste dage i Lønstrup, hvor vi fik dyppet fusserne i Vesterhavet både med og uden gummistøvler.

IMG_9530-0.JPG

IMG_9524.JPG

IMG_9531.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s