Tilbage i trædemøllen

Så er vi i gang igen efter en dejlig ferie. Den første arbejdsuge er veloverstået og weekenden er endelig kommet til os og vi springer den i møde med åbne arme…

Suk, det er altid hårdt at skulle op i gear efter en ferie, men heldigvis er jeg da glad for mit arbejde, så det er okay.

I weekenden bliver der desværre ikke så meget tid til at smide stængerne op på bønnebordet og læse bøger, bælle latte og se tv – for vi skal have sommer (regn) fest i gården og jeg har i et svagt øjeblik fået fedtet mig ind i festudvalget… Misforstå mig ikke, det er hyggeligt at blande slikposer og koordinere Weber træf, meeeeeen når man nu er lidt smadret efter første arbejdsuge kunne tiden da også være brugt i hjørnet af sofaen bag bogen.

Søndag skal vi 60 km. sydpå og fejre min niece, som bliver 9 år! Hun har lige fået huller i ørene og derfor er gaven til hende ikke svær denne gang! Jeg elsker når de begynder at ønske sig ting, som ikke skal erhverves i BR.

Men det var lige lidt sene (ja, jeg går i seng nu) torsdags tanker og weekend opvarmning herfra – god weekend!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s