Hvorfor er det altid mandag…

Jeg synes altid det er søndag aften, eller ihvertfald er det måske bare følelsen af, at dagene i weekenden er kortere end resten af ugens dage, især mandag… Og derfor synes jeg hele tiden det er mandag!

Ja, endnu en dejlig weekend lakker mod enden og mandag truer. I denne uge skal Villum og jeg være alene et par dage og der er altid en del mere at gøre når man kun er én forsørger hjemme, men det er også rigtig hyggeligt.

I dag har vi fejret mandens fødselsdag, han fylder først år i morgen, men da han har lagt planer med sit arbejde i det mørke Jylland, holdt vi morgen bord i dag – familien må vente til på lørdag! Det har taget mig en del tid, at finde på en gave og til sidst endte det med en weekend på Vejlefjord Hotel uden mini, som derved er den heldige vinder af et weekend ophold hos mormor og morfar med fuld pension.

Jeg glæder mig vanvittigt meget til at være alene med min mand i voksenland en hel weekend, og herudover direkte adgang til spa og smuk natur. Det bliver så skønt.

Udover morgenflag på bordet har vi også været til fødselsdag hos min veninde, som rent faktisk har fødselsdag i dag og det var nogle rigtige hyggelige timer med hjemmebag, gode venner og glade unger.

Men god aften derude, nu sover Villum og sofa, mand og kaffe venter.

Lige et billede af junior der, uden at ane det, tegner fødselsdagskort til sin far.IMG_9586.JPG

IMG_9587.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s