Om at være gravid og tage på…

Det er dejligt at være gravid, men det er ikke dejligt at få tykke ben og derved ikke kunne passe sit tøj… Den gravides dilemma, eller ihvertfald denne gravide dames dilemma. Jeg er lykkelig ved tanken om lillebitten i min mave, men jeg synes ikke det er spor fedt at tage på og vokse ud af sit tøj!!

Måske har det noget at gøre med, at jeg allerede 7 uger efter jeg stod med to streger, havde svært ved at passe mine bukser og så er det sgu op ad bakke. Men sådan er min krop åbenbart når den er gravid, normalt er jeg slank og det er altså dybt frustrerende for mig, at blive større andre steder end på maven – men det bliver jeg altså, SUK!

Det hjælper heller ikke på kæmpe-følelsen, at mine bryster allerede liger to nyoppustede balloner…

Hver morgen starter med en tøjkrise, for når man er 18 uger henne, så ser man nemt bare se lidt små-tyk ud i tøjet og ikke specielt gravid…

Sukker undgås så vidt det er muligt, uden at kvæle livslysten – billedet er fra sommerferien, inden is blev et bandeord herhjemme.

Nå, det var en lykkelig gravids sure et opstød fra luksus kassen – I know, men det har man sgu lov til (især når man er gravid…)

IMG_9594-0.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s