Alene hjemme med en udfordrende tumling

Villum og jeg er alene hjemme disse dage og han har valgt, at benytte lejligheden til at teste sin mors grænser i de få dag-timer vi har sammen om morgen og om aftenen.

I vuggestuen er han en lille engel, som spiser pænt og leger godt. Her hjemme kaster han med ALT, nægter at spise og smider sig ned på gulvet, blot jeg forslår noget eller tilbyder ham mad. Han opfører sig som en forkælet diva og synes ikke hans mor har nogen som helst gode idéer.

Inden sengetid var han ude i gården med en støvle på den ene fod og en sandal på den anden… Han insisterer på selv at tage sko på og kaster med dem når det ikke lykkedes.

Når jeg forsøger at sige NEJ, kigger han bare på mig og jeg kan ikke lure om han forstår det rigtigt.

Disse raseri anfald og den hidsige opførsel er lige kommet, så skønt. Vi har hygget os med noget lignende i en periode i foråret, men det gik hurtigt over og jeg krydser fingre for at denne fase er ligeledes hurtig forbipasseret…

Og så glæder jeg mig til manden kommer hjem igen.

IMG_9620-2.JPG

IMG_9619-0.JPG

IMG_9619-0.JPG

IMG_9620-0.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s