Lørdag, tinitus og lasagne

Der er bare ikke noget bedre end lørdage, hvor man kan bruge hele dagen på det man har allermest lyst til! I dag skulle Villum og jeg finde på planer alene, da manden har løbet broløbet ( ja, hver sine lyster…) og vi har fået fyldt lørdagen godt ud med dejlige mennesker.

Først havde vi besøg af seks mødre fra gården og deres unger. Det var totalt kaotisk og hyggeligt på samme tid. De små fik spredt Villums legetøj i atomer på under 10 min. og vi fik skvadret om alt mellem himmel og jord, nærmere betegnet den lille andedam vi alle deler. Det var to rigtig hyggelige timer, efterfulgt af forbipasserende tinitus.

Senere på eftermiddagen gæstede mormor og morfar os og mens min mor, Villum og jeg begav os afsted til Illum, for at få målt fødder og købt støvler til Villum, lavede min far mad derhjemme – endnu engang må jeg bifalde bedsteforældre konceptet, det er simpelthen genialt!!

Så med nye støvler i posen og med udsigt til at fylde maven med lasagne begav vi os hjem af i regnvejret.

Og nu sover den lille fyr, mormor og morfar er draget hjem og der er dømt TV hygge i sengen, mens jeg glæder mig til min seje løber vender hjem igen.IMG_9640.JPG

IMG_9639.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s