Scary Friday!

I fredags var jeg ude med to gode kollegaer og det var den (u)hyggeligste aften.

Vi spiste på Um Mercato ved Torvehallerne og det var en succes. Maden var enkel og lækker, stemningen var hyggelig og afslappet og så var det ovenikøbet billigt – 248 kr., for kylling med majs og rosmarin fritter, samt en kæmpe lækker tomat salat med mozzarella og en appelsin sodavand – det er sgu næsten røveri efter min mening.

Vi fik snakket en masse om arbejde især, men som aften skred frem og det blev latte-tid endte snakken på noget mere åndeligt – nemlig spøgelser…

Jeg kan ligeså godt sige det, jeg er skide bange for den slags og selvom jeg efterhånden i mange år har befundet mig i de voksnes rækker, så er denne frygt altså ikke drevet over sammen med frugten for vampyrer og vareulve og den slags.

Det paradoksale er, at jeg synes det er super spændende og derfor altid lytter opmærksomt når folk har nogle gode historier om den slags uhyrligheder. Jeg kan ligefrem finde på at starte på emnet selv. Og det er sgu da dumt, når man så efterfølgende ikke kan li’ at kigge i spejlet når man børster tænder om aftenen, fordi man er rystende bange for at se et eller andet fare forbi bag én. Og det gjorde det ikke bedre, at jeg kom i tanke om det igen i går, da jeg var alene hjemme og skulle i seng.

Det er så dumt, jeg ved det. Men pludselig skræmte historien mig så meget, at jeg måtte tvinge mig selv til at gennemføre tandbørstningen, imens jeg rationelt overbeviste mig selv om, at der absolut INGENTING er at være bange for…, men ved man nu også det?!?

Ihvertfald har jeg heldigvis aldrig selv oplevet noget og jeg håber det forbliver sådan og jeg gruer for den dag Villum er bange for den slags og det er mig der skal tjekke bag døren og under sengen… Håber jeg er blevet mere voksen til den tid!!

Nå men da jeg hverken fik taget billede af maden eller et spøgelse – så må I nøjes med en appelsinvand, i øvrigt den bedste af slagsen.IMG_9629.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s