Når der er to søndage i én uge

De allerbedste søndage, er dem hvor man har fri mandag, så føler man virkelig at man har to søndage og det er skønt! Jeg er en af de heldige der har fri i morgen og jeg glæder mig!!

Jeg skal over og træne fra morgenstunden og bagefter et lille smut forbi Ej Sikke Lej lagersalg på Nørrebro. Dagen er helt min egen indtil jeg henter Villum og det er ikke så ofte mere, at jeg har så meget alene tid.

Manden har været væk hele weekenden og jeg har været til fest i fredags med arbejdet og i går var vi til familie fødselsdag, så weekenden har været hyggelig, men også en smule kaotisk. Derfor var det så dejligt, at manden vendte hjem nogle timer tidligere end ventet og vi fik tid til en lille eftermiddags tur på trampolinerne, bare os tre.

Når vejret er som i dag, så gælder det bare om at nyde det i fulde drag, for nu kan efteråret nok ikke holdes for døren meget længere.

Men i morgen har jeg fri og det betyder at der venter en arbejdsuge på kun fire dage og dermed ni dage til efterårsferie!! Ja, jeg trænger til ferie og tid med min lille familie.

IMG_0118-0.JPG

IMG_0119.JPG

IMG_0120.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s