Nyt legetøj, med dårlig samvittighed inkluderet!

Tirsdag i sidste uge fik jeg en pakke, som indeholdt mit nye ynglings “legetøj”, men som samtidig giver mig en smule dårlig samvittighed… Jawbone UP24 – med andre ord en skridttæller gemt i et armbånd.

Det er et fikst lille og enkelt armbånd, som på ærligste vis afslører hvor mange (eller få) skridt jeg går… Og det er altså ikke helt nok, kan jeg konstatere… Det kan være svært at nå alle de skridt på en hverdag, med undtagelse af træningsdage! Men jeg vil forsøge og tager med glæde udfordringen op om at gå minimum 10.000 skridt om dagen. Udover at konstatere ens sløvhed, vibrerer den også når jeg har siddet stille i 45 min., så den jager sgu også med mig!

Nå men, det er jo nok meget godt, nu hvor maven vokser og kaster lidt ekstra kilo på de kvindelige former. Så når først barslen skydes igang, så skal der dælme trampes igennem.

Så tommelfingeren op herfra for Jawbone!

IMG_0121-0.JPG

IMG_0126.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s