Moar…

Det smelter ens hjerte første gang ens lille siger ‘moar’ og i det hele taget bare øver en hel masse ord og gentager hvad vi siger efter bedste evne!! Villum er for alvor gået i talefasen og han plaprer konstant og meget af det er stadig volapyk for alle andre end ham selv og indimellem os.

Hans kaglen er sød musik i mine ører, det lyder simpelthen så kært og han fortæller tydeligvis en masse sjove ting, for hans talestrøm afbrydes ofte af latter og det smitter altså for alvor.

Samtidig med alt det søde taleri, er der også dukket mere temperament op og han er også begyndt at udfordre os noget mere. Ordet ‘nej’ benyttes ofte af ham selv, men han virker ikke til at acceptere det selvsamme ord, når det kommer fra hans forældre. Istedet besvarer han os med et trodsigt blik og fortsætter sit gøremål, såsom at hælde mælk ud på tallerken, hamre en træklods ind i væggen eller kaste bolde op på bordet… SUK!!

Nå, men alt i alt så er det sgu nemt nok det her familie liv 😊

IMG_0152-0.JPG

IMG_0165.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s