Voksentid ved Vejlefjord

I dag var sidste dag i vores efterårsferie og det har været en virkelig skøn en af slagsen!

I fredags tog manden og jeg til Vejlefjord Hotel & Spa med udsigten til en fantastisk kæreste get-away i smukke og dejlige omgivelser.

Villum nød i mellemtiden en weekend på hotel ‘mormor & morfar’ – ret eksklusivt for en tumling, så han var i kærlige hænder.

Vi nød voksentid, med hyggelige uforstyrrede samtaler, lange gåture i skoven, lækker mad og så brugte vi uforskammet meget tid i de termiske bade. Det var simpelthen så afslappende og afstressende – bare at rende rundt i badekåbe og futter det meste af dagen og spise frugt og nødder! Det bør alle gøre i ny og næ, det gavner både krop og sjæl og så er det virkelig skønt udelukkende at være kærester en weekend og lægge den højt skattede forældrerolle på hylden for en kort tid.

Så Vejlefjord kan varmt anbefales herfra, maden var lækker, personalet var søde og opmærksomme og omgivelserne kan man jo ikke sætte en finger på, med mindre man synes at skov er noget høg!

Nu er vi ladet op og klar til et travlt efterår, som står på en del udlandsrejser for manden og en tid som højgravid for mig – en dejlig kombi egentlig…

IMG_0264.JPG

IMG_0269-0.JPG

IMG_0252.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s