Store (voksne) beslutninger

De sidste par uger har vi truffet nogle store og meget voksenagtige beslutninger herhjemme.

Vi har købt ny bil og solgt den gamle og det efterlader os lige nu i en billøs fase.

Af samme årsag skal vi med toget til Skanderborg senere på ugen og selvom det lyder fjollet, så glæder jeg mig næsten til en lang tog tur med mine to ynglinge. Så må vi se om turen bliver lige så idyllisk, som jeg forestiller mig! Efter Villums og min tur med toget til Virum i dag, så tvivler jeg en smule… Men vi forbereder på bedste upædagogiske vis, med Bamse og Kylling på iPad og kiks og figner – yes yes, så skal det nok gå! Og ja, jeg ved godt, at mange har taget toget til Jylland med små børn før, men det har vi altså ikke…

Nå, men de voksne vigtige og store beslutninger stopper ikke her, for forrige søndags satte vi vores dejlige lejlighed til salg og vi aner ikke hvad vi skal – men vi tror det skal være noget med have og vi ved det skal være noget med flere kvadratmeter. Det bliver super spændende, men da vi elsker Valby og vores naboer, så er det også en smule sørgmodigt!

Men vi bliver én mere til februar og vi føler derfor, at det er på tide at rykke videre.

Så det er alt sammen meget spændende og vi glæder os til næste år, hvor vi er så heldige at blive forældre igen og skal finde vores nye hjem, måske i provinsen…

IMG_0343-0.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s