Turd Alert…

Ikke for sarte sjæle.

Jeg var med Villum til svømning i eftermiddags og det er efterhånden noget af en udmattende opgave! Den lille fyr okser rundt som en dopet cykelrytter og jeg render forpustet rundt efter ham, mens jeg samtidig forsøger at holde øje med taske og klapvogn… Og en graviditet i 27. uge, gør mig ikke just mere adræt!

Når vi skal ind i omklædningsrummet fræser han rundt mellem alle de nøgne kvinder og jeg kalder konstant på ham, “bliv her Villum”, “du må ikke løbe her”, “kan du så stå stille”, “stop så” og meget mere af samme skuffe og den lille energi bombe synes hele seancen er en fest og mors ord preller af, som var han støbt i teflon… SUK!!

Nå, men efter at have bestukket ham med en fignenstang (ja, jeg bruger den slags upædagogiske kneb i omklædningsrummet) retter den unge mand sig endelig efter mine formaninger og vi kommer langt om længe under bruseren og i badetøjet.

I vandet går det hele lidt nemmere og vi leger med bolde, mens vi venter på at vores svømmehold starter. Og endelig bliver kl. 18.30 og vi er klar til undervisning.

Og så sker der noget, som jeg, i al den tid vi har gået til svømning, har frygtet… Min lille krudtugle vælger simpelthen at skide i sine badebukser, bare sådan uden videre, uden advarsel og uden at være specielt påvirket af det. WTF!!!

Til min rædsel opdager jeg altså, at den lille fyr har bæ i sine badebukser og jeg skynder mig, at hive ham op af vandet, hvorefter vand med videre drøner lige ud af badebuksen og havner på gulvet ved siden af bassinet. What to do, what to do… Nå, men jeg vælger at bevare roen, det er jo bare bæ ikk!?! Så jeg henter en masse papir og en lille spand og får det tørret op og vasket efter.

Alt imens står min lille søn og følger hele optrinnet med store øjne og han er tydeligvis klar over, at det er ham der er ophavsmanden til det hele og han ved også godt, at han skal stå stille. Han ser faktisk helt betuttet ud og jeg begynder derfor at sige “pyt da med det lille skat, det er sgu nok ikke første gang, at den slags sker her i bassinet” og så siger vi tak for i dag og går ud og skyller ham og hans badebukser.

Nu er vi hjemme og er begge enige om at bæ i badebukserne er alt for bøvlet og så har vi også prøvet det, nogen skal jo gøre det 😉

IMG_0450-0.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s