Snot og hygge tid

Så er november godt over os og som der varsles og skrives om i diverse ugeblade og andre sandhedskilder, så er snotten over os.

Villum er ramt og det viser sig ved løbenæse, hoste, feber og øjenbetændelse og det holder os alle lidt ekstra beskæftiget. Den lille fyr sover ikke så godt om natten og det er han derved ikke alene om. I går var han hjemme fra vuggestue og blev plejet af sin far og i dag har jeg holdt ham med selskab. Hans humør fejler bestemt ikke noget, men han har en kort lunte og tolererer ikke så meget modgang….

Nu må vi se om han kan sendes afsted i morgen, jeg tror desværre ikke han bliver klar til det og så må jeg tage en dag mere hjemme og håbe han kan blive vuggestue klar til torsdag!

Men man kan jo ikke gøre så meget, vi har ikke hjemmegående bedstemødre tæt på og derfor bliver vi nødt til at tage de sygedage det kræver. Og så må man jo nyde al den tid man har med guldklumpen, for selv om der er feber og snot, så kan vi ihvertfald hygge os med Dublo og Bamses Billedebog.

Nå, men så er snot sæsonen skudt i gang og vi håber at Villum ikke rammes lige så slemt igen – ihvertfald på denne side af jul!!

IMG_0493-0.JPG

IMG_0494.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s