Mere snot og julehygge

Så skete det igen, at Villum fik nogle nye og lidt mere stride baktusser med hjem fra vuggestuen i sidste uge, for denne gang er de små lede sataner sgu også bidt på mig! Æv det er træls, så i dag er jeg hjemme med rød næse og ru hals, som jeg forsøger at bedøve med kamille the i meget lange baner.

Heldigvis nåede den lille at blive feberfri, så han er i vuggestue i dag – med snot dog!

Nå, men ellers har vi brugt weekenden på at pynte op med lidt julestads, tændt juletræ i gården, spist æbleskiver og åbnet adventsgaver. Jeg er kæmpe fan af julen og elsker al dens lys, mad og hygge og derfor får den fuld skrue med julemusik, lys og historier herhjemme.

Julegaverne er næsten købt, mangler faktisk kun en… Ja, jeg ved det er kvalmende, men i år har jeg benyttet mig en hel del af nettets enfoldige muligheder og fået bragt en del gaver lige til døgnboksen. Det er fantastisk, så kan man hygge sig med at pakke dem ind og have overskud til andre julerier.

Der er lidt stille herinde for tiden og det skyldes udelukkende, at snot og træthed har haft godt tag i vores lille familie – vi krydser fingre for at vi alle overkommer det snarest.

Lidt billeder fra vores weekend.

IMG_0550.JPG

IMG_0549.JPG

IMG_0585.JPG

IMG_0586.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s