Æbleskiver og godt selskab

I går holdte jeg en forsinket fødselsdag (som i 6 måneder for sent) tilføjet lidt julehygge for en håndfuld af de bedste jeg kender. Det er ikke så tit vi er samlet mere og i går manglede vi da også nogle vigtige damer, men de havde lovet dem selv til andre, så dem har jeg til gode.

Så udover at probbe os med æbleskiver og andre syndige lækkerier, var det skønt at snakke og hygge med tøserne igen. Veninder er en fantastisk ting og jeg er vild med hver og en af disse skønne kvinder. Men tiden er en anden end for bare 3-4 år siden og især efter moderskabet har ramt mig, har tiden og prioriteringen været en anden, både af lyst og nød.

Men trods den manglende tid og et andet fokus på opdragelse, hverdags logistik, sygdom og fortsat et fuldtidsarbejde at passe, så er behovet , lysten og interessen for mine veninder ikke falmet det mindste. De er stadig lige præcis, lige så vigtige, som de altid har været og det kan indimellem være svært at vide, om de er klar over det.

Ihvertfald så er det sådan det forholder sig og jeg forsøger at være den de kender og samtidig være den mor og hustru, som jeg har lovet mig selv og de to mænd i mit liv, at jeg ville være.

Jeg tror at man igennem livet kan beholde de samme venskaber, hvis man forstår at rumme de forskellige livssituationer vi hver især befinder os i. Jeg har veninder som er singler, veninder der ikke har børn, veninder der har børn, veninder der dyrker sport på højt plan, veninder der rejser meget og oplever en masse ude i verden – og de bidrager alle med noget forskelligt i mit liv og jeg håber, at jeg ligeledes bidrager med noget i deres.

Men min pointe er, at man ikke hele livet har det samme fokus og at lige netop det er okay. Som tiden går vælger vi alle forskellige veje, men venskaber kan bære dette, hvis man har overskud, accept, interesse og forståelse for hinanden.

Det føler jeg vi har, det har ikke været uden bump på vejen og måske er der stadig lidt af den slags, men jeg tror vi holder – hele vejen.

Og så fik jeg endda disse smukke øreringe ❤️ De er virkelig smukke!

IMG_0649.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s