8 arbejdsdage tilbage…

Om 8 arbejdsdage går jeg på barsel…. Hvor fanden blev tiden lige af?! Lige pludselig er det ved at være jul og fratrukket juleferien, så har jeg ikke mange dage tilbage på kontoret. Maven er blevet stor og vand i ben, ankler og fødder har vist sit grimme, tykke ansigt, sammen med halsbrand 5-10 gange om dagen! Det er nu ved at være besværligt at give Villum tøj og støvler på og jeg bliver forpustet, af at klæde mig selv på om morgenen…

Det er slutspurten der er skudt i gang nu, den mindre charmerende fase af graviditeten (ihvertfald for mit vedkommende…), jeg er så småt begyndt at snorke om natten, orker ikke at samle tabte ting op fra gulvet, skal tage mig sammen, for at rejse mig fra sofaen og jeg pruster og stønner når jeg går op af trapper…

Nå, men det går jo over, det ved jeg.

Men tiden er godt nok fløjet afsted denne gang, selvom jeg også synes det er længe siden, at de to streger overraskede mig en mandag eftermiddag i staten af juni. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det kom lidt bag på os, at det skulle gå så hurtigt. Men sådan skulle det være og vi begynder nu for alvor at glæde os til at møde vores lille pige.

Til januar skal hendes tøj vaskes og lægges på plads, kan godt blive en smule svedt ved tanken om al det vasketøj der venter forude med to børn. Den store navneleg er så småt begyndt og folk er begyndt at rejse sig for mig i bussen – ja, vi nærmer os enden – igen!IMG_0531.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s