Juleferien, der desværre startede en dag for tidligt!

Fredag den 19. december skulle have været min sidste arbejdsdag før en længe ventet juleferie. Men i stedet blev denne fredag (og natten op til den) brugt på kvalme og opkast og denne gang var det fruen i huset der blev ramt. Jeg ved stadig ikke hvad der ramte mig, men jeg mistænker den højgravide krop for at stå bag angrebet… Og det er ikke ligefrem gode nyheder, for der er 7 uger igen og det er saftsuseme lang tid at have turevise kvalmeanfald i!

Men at have kvalme, samtidig med at blive sparket i maven indefra er bare langt fra rart og hele første del af natten har jeg lydt som (og lignet…) en strandet hval, med dybe vejrtrækninger og stønnen uden overskud til at vænne mig – SUK!

Samtidig er plukveererne begyndt at dukke op og naturligvis, skulle de da arrivere på samme tid som kvalmen. Og alt det, plukveer, livlig baby i maven, kvalme og opkast, kastede mig ud i en skræk for den foranstående fødsel – lige pludselig kan jeg huske ubehag og smerter alt for godt!

IMG_0749-0.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s