Driving home for Christmas…

Så er den nye bil pakket til bristepunktet, fyldt med gaver, tasker, juleknas, godt humør og forventningens glæde. Det er helt utroligt hvad der kan være i en bil. Jeg må tilstå, at jeg i en svag stund, tvivlede på at alle tasker, poser og dåser kunne komme med, men min Mikael var fuld af optimisme og tiltro til den nye bils rummelighed og ja, heldigvis fik han ret. Nu er vi endelig på vej mod færgen, klar til at julehygge til den helt store guldmedalje.

Hele weekenden har vi kostet rundt og byttet julegaver, lavet konfekt, været til julefrokost og spist æbleskiver med familie og naboer – jeg elsker det hele, men tiden er knap og det kommer af en eller anden grund altid bag på mig.

Men endelig er vi på vej og traditionen tro, er Chris Rea’s ‘Driving home for Christmas’ den første sang der toner ud af højtaleren når vi kører – der er den dejligste julesang og så passer den bare så skide godt til turen.

Nu mangler vi bare lidt frost og sne, det er altså ikke helt det samme med regn og ti grader, men det skal ikke lægge en dæmper på denne dames julehumør, så går jeg bare all in på de andre tangenter, såsom mad, konfekt og julemusik.

Juleferie – here we come!!!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/fc5/47093058/files/2014/12/img_0750-0.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/fc5/47093058/files/2014/12/img_0751.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s