Juletræet med sin pynt…

…venter på vi får begyndt!!

Og det gjorde vi så i dag, dog er vi slet ikke nået til pynten endnu. Næ nej, hertil formiddag drog vi afsted for at fælle det perfekte juletræ, vi var bevæbnede med sav, økse og gulerødder, sidstnævnte var til hestene på vejen.

Farmor og farfar havde været oppe forinden og markere det perfekte træ med en rød sløjfe, så den lille fyr ikke skulle få trætte ben af at jogge rundt i det høje buskads alt for længe. Men vi fandt det og Mikael og hans far savede og savede, for det var ikke lige skovhugger saven vi havde fået med. Men endelig var træet vores og vi var parate til at drage hjem med det.

På vejen hjem skulle hestene fodres, men de var desværre ikke til at lokke ud og en skuffet Villum valgte istedet at spise et par af gulerødderne selv.

Men hjem kom vi, men kort efter ankomsten, viste vores perfekte juletræ sig, at have en svær grad af klumpfod og efter en god times tid med økse og sav, kunne træet endelig presses ned i juletræsfoden. Meeen, der sås det, at vores udvalgte juletræ var skævt som tårnet i Pisa. Træet havde simpelthen krum ryg og stod ikke til rette ud. Så det perfekte træ må nu nøjes med at blive til pyntegran og de to skovhuggere kørte op og købte et træ i Brugsen, så meget for den romantiske jul og også rigtig synd for det skæve træ, synes jeg.

Men nu er træet hjemme og står udenfor og venter på, at komme ind i den lune stue og blive pyntet og beundret. Hjerter, kræmmerhuse og engle ligger klar og naturligvis er træet så højt, at vi nok hellere må få en stige i spil, når de øverste grene skal smykkes.

Lille juleaften, du er hyggelig.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/fc5/47093058/files/2014/12/img_0776-0.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/fc5/47093058/files/2014/12/img_0775.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/fc5/47093058/files/2014/12/img_0778.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/fc5/47093058/files/2014/12/img_0777.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s